Loading website

 

2-daagse cursus: Het oplossen van transgenerationeel trauma met Robert McDonald - Destination Coaching

30 juni 2024by Henk de Vos

vrede sluiten met lijden van generaties dat geërfd is

Transgenerationeel trauma is lijden dat geërfd is.  Het omvat de emotionele en mentale wonden die onbewust worden doorgegeven van ouder op kind.  De wonden uiten zich op veel manieren: relatieproblemen, angsten en fobiën, verschillende lichamelijke problemen, en diep gewortelde negatieve overtuigingen over eigenwaarde, zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfrespect.

In zijn zoektocht om dit lijden te begrijpen en op te lossen heeft Robert Dee McDonald de geheel nieuwe Trans-Generationele Trauma Techniek gecreëerd, die als een baken van hoop staat voor talloze mensen. De techniek geeft mensen de gereedschappen en inzichten die nodig zijn om dit diep gewortelde lijden, waarmee zij en generaties voor hen worstelden, te herkennen, te uiten en uiteindelijk te beëindigen. Het resultaat van zijn werk is dat mensen gezonder leven, een voller leven leiden en dat ze een nalatenschap creëren van emotioneel welzijn voor de komende generaties.

Robert begint met vast te stellen wat de wortel is van de representaties die het trans-generationele trauma verzoorzaken in de familiegeschiedenis. Deze stap onderzoekt familie dynamiek, verhalen van voorouders, en ongewenste gedragspatronen, gedachten, en beperkende overtuigingen.  Als de onbewuste structuur van de multi-generationele pijn eenmaal is vastgesteld worden mensen aangemoedigd de ongezonde energiestroom een nieuwe weg te laten vinden, waardoor zij zichzelf en alle volgende generaties bevrijden.

De Trans-Generationele Trauma Techniek maakt deel uit van de Destination Methode, Robert McDonald’s transpersoonlijke coaching strategie.  Hij heeft TDM al tientallen jaren over de hele wereld onderwezen.

“Since the technique, I’ve found myself in a state of awe and silence.  I feel safety, security, and trust I’ve never known.

I feel a weight I’ve carried all my life — all my life — has been lifted.  It’s simply gone. 

So is my self-doubt and shame.”  Casey McCann (2023).

” I experienced profound forgiveness for myself and my father. I did not even try to forgive …it just naturally emerged as a result of this incredible process. All anger, resentment, negative judgement, etc. was simply not there anymore, without any conscious effort.”  Jeb Arcement (2023)

De cursus wordt geheel in het Nederlands vertaald

Wanneer:    27 & 28 september 2024.  (9.30 – 17.30)

Waar:           Zuid-Beijerland

Prijs:            695,-  (inclusief koffie en thee)

Aanmelding:  Henk de Vos, 0655134034, vosjes.box@gmail.com

 

Henk de Vos

https://destinationcoaching.nl/wp-content/uploads/2020/02/Telos-Logo.jpg

Adres:

Destination Coaching Nederland

Torenlaan 47

3284 KZ  Zuid-Beijerland

06 – 55 13 40 34