Robert McDonald

Over Robert McDonald:

Robert is internationaal bekend als NLP trainer. Hij behoorde tot de groep vroege ontwikkelaars van NLP. Na een opleiding in de psychologie haalde hij zijn Mastersgraad in de counseling en mental health. In 2004 behaalde hij een doctorsgraad in Divinity.

Robert is mede-auteur van de boeken Tools of the Spirit, NLP: the New Technology of Achievement en Succes Mastery with NLP. Hij verrichtte grensverleggend werk door met behulp van NLP kortdurende therapie te ontwikkelen, waaruit uiteindelijk de ontwikkeling van de Destination Methode is voortgekomen, waarvan hij de grondlegger is

Zijn missie is "to heal and to be healed. Zijn visie is "a world populated with healers." En het hogere doel in zijn leven is het cre╬ren van een "Heaven on Earth."

Al meer dan 30 jaar geeft hij workshops en verzorgt hij opleidingen over de hele wereld. Zijn werk is gebaseerd op het teleologische principe dat achter elk gedrag, gevoel, elke gedachte, fantasie, houding en ervaring een universeel aanvaardbare positieve intentie zit.

Op zijn website www.TelosCenter.com is meer informatie te vinden over zijn opleidingen.