Loading website

 

Opleiding tot Destination Coach - Destination Coaching

De opleiding tot Destination Coach bevat de volgende onderdelen:

  • Healing the wounded heart (tien dagen);

Deze opleiding vormt het fundament van Destination Coaching. De deelnemers leren op uiterst precieze manier NLP processen, modellen en principes, waarmee het grootste deel van de emotionele problemen waarmee cliënten komen kan worden opgelost: shock, trauma, depressie, rouw, angst, innerlijk conflict, woede, fobieën, negatieve innerlijke stemmen, jaloezie, vrees, schadelijke overtuigingen, emotionele verstrengeling, verslavingen en problemen met zelfvertrouwen en eigenwaarde. Het programma geeft antwoord op de vraag: als emotioneel lijden ongewenst en onnodig is, welke methodes hebben we dan tot onze beschikking om dit met compassie, op een snelle manier, blijvend te verlichten? De Destination Methode voegt de compassie toe aan alle effectieve gereedschappen waardoor een bijzonder geheel ontstaat. Het maakt het voor de coach mogelijk op het diepste niveau te werken.

Het programma is bestemd voor hulpverleners, artsen, therapeuten, coaches, maatschappelijk werkers en iedereen die wil bijdragen aan het oplossen van onnodig lijden. In de periode tussen deel 1 en deel 2 wordt van de deelnemers verwacht dat ze actief aan het werk te gaan met het geleerde, om in deel 2 terug te koppelen en leren van wat er niet goed ging. Het programma wisselt kennisoverdracht, demonstratie en zelf veel oefenen met elkaar af. De opleiding wordt geheel in het Nederlands vertaald.

  • Testing: demonstreren van ten minste vijf van de geleerde acht processen; reproduceren van de 30 overtuigingen van de Destination Methode en persoonlijke evaluatie van de trainer;
  • Dynamic listening (vijf dagen)

Leer de geheimen van echt luisteren die je leven voor altijd zullen veranderen en die je het vermogen geven zowel kinderen als volwassenen te helpen. Robert McDonald leert je op een warme en humorvolle manier om ook je creativiteit te laten ontwaken met behulp van helende verhalen en metaforen. In deze module ontdek je hoe zeker te weten dat je hebt geluisterd op het diepst mogelijke niveau en ontvang je een verscheidenheid aan vaardigheden die onmisbaar zijn bij persoonlijke en zakelijke coaching.

  • De cursus Assertion, Empathy and Forgiveness: 3 dagen de belangrijkste communicatievaardigheden leren: ja zeggen tegen wat goed is, nee zeggen tegen datgene wat niet goed is en loslaten. Je leert sterk te zijn, thuis te komen in je lijf, empathisch te zijn. Dan jezelf in de schoenen van een ander te verplaatsen, en tenslotte te accepteren en zelfs te vergeven.
  • Eén aanvullende cursus, bijvoorbeeld:
  • Dream dynamics
  • The spirit of personal wealth
  • Freedom from addiction
  • Modeling genius of Gateway to Genius
  • Healing core issues

AdminJan

https://destinationcoaching.nl/wp-content/uploads/2020/02/Telos-Logo.jpg

Adres:

Destination Coaching Nederland

Torenlaan 47

3284 KZ  Zuid-Beijerland

06 – 55 13 40 34