Links

De site van de ontwikkelaar van de Destination® Methode: Robert McDonald, NLP trainer uit Californie. De achtergronden van zijn methode, zijn kalender, de diverse seminars enzovoorts.
www.teloscenter.com

De stichting die in Nederland NLPt (neuro-linguistische psychotherapie) op de kaart zet met een opleiding die voldoet aan de normen van de Europese associatie voor psychotherapie, de EAP.
www.nlpt.nl

De Nederlandse Vereniging voor NLP, de NVNLP. Hier komen alle richtingen van NLP samen, ook de NLPt.
www.nvnlp.nl

Het Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen, het NVPA. Een beroepsvereniging die een strikt kwaliteitsbeleid hanteert.
www.nvpa.nl

De site van Robert Dilts, een van de belangrijkste ontwikkelaars in de NLP wereld. Heeft samen met Robert McDonald over de hele wereld de seminar Tools of the Spirit gegeven, waar zij samen ook een boek over hebben geschreven. Robert is voor de ontwikkeling van de NLP gereedschappen heel belangrijk geweest en brengt nog steeds nieuwe dingen in de NLP gemeenschap.
www.nlpu.com

The Institute for the Advanced Studies of Health, IASH. Ofwel the NLP World Health Community. Houdt zich bezig met de ontwikkeling van NLP en gezondheid.
www.nlpiash.org

Een instituut dat van de begintijd af NLP opleidingen heeft georganiseerd in Nederland, en dit nog steeds doet. Veel seminars, in alle richtingen die in NLP vertegenwoordigd zijn.
www.iepdoc.nl