Cursussen en workshops

De cursussen en workshops worden meestal in conferentiecentrum De Poort te Groesbeek georganiseerd. Alles wordt ook steeds vertaald, zodat de informatie ook in je moedertaal binnen kan komen, op een ander niveau.

Actueel:

Dynamisch Luisteren en Metaforen - Core Tools for Listening:
Hoe te luisteren op verschillende niveaus. Hoe op een diepe manier te luisteren. De krachtigste luistervaardigheden die er zijn. En de basis voor een metafoor. Hoe deze te creeren op een eenvoudige manier. Alles wordt eerst onderwezen, gedemonstreerd en daarna is er de mogelijkheid het persoonlijk te ervaren.
Duur: 4 dagen

De Destination Methode Live - The Fundamentals of Core Tools for Coaches
Een dag waarin Robert demonstreert wat er allemaal mogelijk is met zijn Destination Methode. Deelnemers kunnen elk probleem inbrengen, en Robert zal daar dan mee werken. Een mooie manier om kennis te maken met zijn werk!

Healing The Wounded Heart - Core Tools for Coaches
De basistraining in de Destination Methode. Voor coaches en therapeuten die de beste vaardigheden willen krijgen, leren werken met precisie waardoor voorspelbare resultaten haalbaar worden.
Verdeeld in 3 blokken van 4 dagen

Eerdere cursussen en workshops:

Taalmagie (Sleight of Mouth)
Een cursus waarin diverse patronen van taalmagie worden uitgelegd, gedemonstreerd en geoefend.
Deze cursus zal waarschijnlijk in 2006 beginnen.

Vrijheid van Verslaving
Leer en ervaar het losmaken van verslavingen en emotionele verstrengeling met personen. De achtergrond van de cirkel van verslaving wordt als theorie geleerd. Het proces van het losmaken van emotionele verstrengeling wordt gedemonstreerd en kan daarna in oefeningen ervaren worden.
Duur: 3 dagen

Dream Dynamics
Een droom maakt deel uit van een intieme conversatie met je diepe zelf. Freud sprak al over de droom als "de koninklijke weg naar het onderbewuste." In deze workshop is er een integratie van Gestalt, NLP en de Destination Methode.
Duur: 2 dagen

Het Helen van de Innerlijke Criticus
Ontdekken en transformeren van de innerlijke criticus. Maar ook: hoe om te gaan met externe kritiek. Ontdekken van de positieve intenties.
Duur: 1 dag

De Gecentreerde Coach
Hoe gecompassioneerd aan het werk te blijven als hulpverlener, zonder dat je uitgeput raakt. Leer jezelf te beschermen tegen emotionele uitputting en burn-out. Ontwikkel en behoud een krachtig gecentreerd zelf.
Duur: 1 dag

Het oplossen van Allergieen
Hoe op diverse manieren met behulp van de Destination Methode allergieen te kunnen oplossen.
Duur: 1 dag

Het modelleren van Genie
De weg naar persoonlijk genie: wat is er allemaal voor nodig. De basisprincipes van modelleren, en daarmee een situatie creeren waarin je daadwerkelijk je persoonlijke genie kunt ervaren.
Duur: 3 dagen

De Geest van Persoonlijk Welzijn
Ontdek wat je tegenhoudt volledig jezelf te onplooien. Ontdek je missie in het leven. Maak je los van de middelmatigheid zodat je ongehinderd verder kunt groeien.
Duur: 3 dagen